tisdag 10 mars 2009

handikappad.

Alltså, jag är verkligen totalt handikappad just nu.
Det har ju liksom gått att leva utan att kunna ringa och sms:a, men då har ju folk alltid kunnat ringa till mig. Igårkväll fuckade sig allt. Hela telefonsatan dog och simkortet inaktiverades helt. Msn hemma var helt knas typ så jag var totalt isolerad från omvärlden. Jag hoppas verkligen att det nya simkortet kommer idag. Jag bryter nog ihop lite annars. Och om det inte kommer idag hoppas jag bara vid gudarna att det kommer på onsdag eftersom jag åker till boschen (sorsele) på torsdag. Och då MÅSTE jag verkligen kunna ha en telefon så jag kan socialisera mig med folk hemifrån. Nog föratt jag och M kommer ha riktigt trevligt och skoj så vill man liksom ändå veta vad som händer här hemma.

Just nu är jag bara glad att jag har en jobbtelefon så jag kan ringa folk om det skulle vara så på dagarna. Och att de som har jobbnummret kan få tag på mig!.

Ikväll blire träning och städning. Ser helt enkelt förjävligt ut hemma just nu. Jag typ simmar i damm och det ligger kläder och saker överallt. Men det är bra att städa. Hålla sig sysselsatt innan träningen så man inte bli så himla trött och otaggad som jag brukar hinna bli.

Inga kommentarer: