lördag 5 september 2009

Nu snackar vi mätt. Helt galet vad vi har käkat. Ojoj. Sitter hos Anna och Robin nu. Har riktigt trevligt faktiskt, trots att det är lite "femte" för mig. Snart är det fotboll. Då kommer jag att försöka dra alla från köket till vardagsrummet så man kan sitta och titta lite. :)

Grattis älskade Anna på födelsedagen! Jag ska göra allt i min makt föratt göra detta till en bra kväll för dig! I love you. To the moon and back. Om och om igen! Du är det bästa!

1 kommentar:

svar på tal. sa...

maten + drickan går på över 130:- , ännu mer om man hade velat dricka något alkoholhaltigt. Mössan kan jag ha hela vintern och jag var i behov av en när jag kommer börja jobba. Det är inte något konstigt med det. Vill inte bli sjuk det första som händer då.

Ja, seriöst. En varmare jacka, en mysig halsduk och humöret på topp. Jag är iallafall en sån som klarar av sådant. Som tycker det är mysigt. Men redan i måndags när ni pratade om det så förstod jag att det inte skulle bli av oavsett väder så att.

OCH! Jag tycker det är oerhört jävla pisstråkigt att inte kunna vara med. Hade flera gånger hellre kunnat umgås med er än att sitta inne helt jävla själv.

Men samtidigt visste ni redan innan att jag inte skulle ha råd att varken käka eller gå ut så ni visste att jag inte skulle kunna vara med då ni bestämde att det var så kvällen skulle se ut.